Μουσικη Εστιαση - Παράταση στο lockdown : Τι ανησυχεί τους ειδικούς και ... / Να μας εξηγησει ο τσιορδας γιατι το ενα και οχι το αλλο.

Μουσικη Εστιαση - Παράταση στο lockdown : Τι ανησυχεί τους ειδικούς και ... / Να μας εξηγησει ο τσιορδας γιατι το ενα και οχι το αλλο.. Μου θέλετε και μουσική στην εστιαση, αντίχριστοι αληταμπουρεσ.#χαρδαλιας #εστιαση pic.twitter.com/n81llwnfu7 — ms (@ms666__) april 28, 2021 Αίσθηση προκάλεσε η απόφαση που ανακοίνωσε ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας, νίκος χαρδαλιάς, να μην υπάρχει μουσική στα εστιατόρια και στα καφέ, που ανοίγουν την δευτέρα του πάσχα. Να μας εξηγησει ο τσιορδας γιατι το ενα και οχι το αλλο. «ο καθένας θα αναλάβει την ευθύνη του» Δεν υπάρχει κανένας άλλος λόγος που απαγορεύεται η μουσική στην εστίαση.

Αφου απαγορευεται η μουσικη στην #εστιαση τοτε απαγορευεται και η ψαλμωδια στις εκκλησιες. Αίσθηση προκάλεσε η απόφαση που ανακοίνωσε ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας, νίκος χαρδαλιάς, να μην υπάρχει μουσική στα εστιατόρια και στα καφέ, που ανοίγουν την δευτέρα του πάσχα. Γιατί απαγορεύτηκε η μουσική σε καφέ και εστίαση (vid) newsroom. Την παρασκευή 28 και το σάββατο 29 μαίου 2021 τα μαγαζιά της εστίασης καλούνται να παίξουν μουσική από τις 21.00 και έως τις 23.45, παρά τη σχετική απαγόρευση, σε μία συμβολική κίνηση διαμαρτυρίας. Εκτος απτην μουσικη στην #εστιαση , απογορευονται κ τα κινητα που χτυπουν με ring tone!!

Νομικό τμήμα ΠΑΣΚΕΔΙ: Εσείς ρωτάτε - εμείς απαντάμε ...
Νομικό τμήμα ΠΑΣΚΕΔΙ: Εσείς ρωτάτε - εμείς απαντάμε ... from www.paskedi.gr
Συνεληφθη θαμωνασ με μικροποσοτητα μουσικησ #εστιαση_χωρις_μουσικη #εστιαση #χαρδαλιας — ms (@ms666__) april 28, 2021 θα πηγαίνεις για καφέ ή φαγητό και θα είναι σαν να πηγαίνεις σε κηδεία #εστιαση. Για τους λόγους που απαγορεύτηκε ημουσικήσε εστίασηκαι καφετέριες μίλησε στην ερτ, ο καθηγητής πνευμονολογίας, θόδωρος βασιλακόπουλος. #εστιαση — kikim_7 (@kikiriklou) april 28, 2021. Ο πρόεδρος του πανελληνίου ιατρικού συλλόγου, αθανάσιος εξαδάκτυλος διευκρίνισε, γιατί εισηγηθήκαμε την απαγόρευση της μουσικής. Μου θέλετε και μουσική στην εστιαση, αντίχριστοι αληταμπουρεσ.#χαρδαλιας #εστιαση pic.twitter.com/n81llwnfu7 — ms (@ms666__) april 28, 2021 Θα συνεχιστεί όλο τον μάιο η απαγόρευση της ζωντανής μουσικής στα καταστήματα εστίασης, όπως ανακοίνωσε ο ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, αρμόδιος για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου, άκης σκέρτσος. «η μουσική επιβάλλει μεγαλύτερη ένταση φωνής και προσπάθεια από τους ανθρώπους να πλησιάσουν πιο κοντά για να. Κλείσε ρε μαλακα τη μουσική….θα κολλήσουμε κανένα κορονοιο…#εστιαση — koulis sakos (@apanemos1) april 28, 2021 εκτακτο:

Τους λόγους για τους οποίους η επιτροπή εισηγήθηκε και αποφασίστηκε για την εστίαση να ανοίξει χωρίς μουσική, εξήγησε ο πρόεδρος του πανελληνίου ιατρικού συλλόγου, αθανάσιος εξαδάκτυλος.

«ο καθένας θα αναλάβει την ευθύνη του» Έργα υποδομών και μεταφορών, που θα προσδώσουν δυναμική σε επιχειρηματικό επίπεδο στον ευρύτερο πειραϊκό χώρο, αποτέλεσαν αντικείμενο συζήτησης στη. Προκαλείτε, όλα έχουν ένα όριο. Σύμφωνα με τον κύκλο επαγγελματιών εστίασης, στον οποίο ανήκει η παραπάνω. Μουσικη στην εστιαση /πιο προσφατα 28.5.2021 πολιτική χαρδαλιάς για «αντάρτικο» με μουσική στην εστίαση: Δεν υπάρχει κανένας άλλος λόγος που απαγορεύεται η μουσική στην εστίαση. Σε αυτό το ερώτημα κλήθηκε να απαντήσει ο αθανάσιος εξαδάκτυλος, και έδωσε την εξήγηση πίσω από την απόφαση για την εστίαση. Χωρίς μουσική και μόνο σε υπαίθριους χώρους. Μου θέλετε και μουσική στην εστιαση, αντίχριστοι αληταμπουρεσ.#χαρδαλιας #εστιαση pic.twitter.com/n81llwnfu7 — ms (@ms666__) april 28, 2021 Ο πρόεδρος του πανελληνίου ιατρικού συλλόγου, αθανάσιος εξαδάκτυλος διευκρίνισε, γιατί εισηγηθήκαμε την απαγόρευση της μουσικής. Εστιαση χωρισ μουσικη /πιο προσφατα. Σοβαρευτείτε και πάρτε πίσω το sms για την εστίαση. Συνεληφθη θαμωνασ με μικροποσοτητα μουσικησ #εστιαση_χωρις_μουσικη #εστιαση #χαρδαλιας — ms (@ms666__) april 28, 2021 προετοιμασία για έξοδο με τα νέα μέτρα.

«ο καθένας θα αναλάβει την ευθύνη του» Ο κύκλος επαγγελματιών εστίασης διοργανώνει μια συμβολική διαμαρτυρία απέναντι στην παράλογη απαγόρευση της μουσικής και τον περιορισμό του ωραρίου. Θα συνεχιστεί όλο τον μάιο η απαγόρευση της ζωντανής μουσικής στα καταστήματα εστίασης, όπως ανακοίνωσε ο ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, αρμόδιος για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου, άκης σκέρτσος. Ωστόσο, οι επαγγελματίες του χώρου της εστίασης δεν κρύβουν την απογοήτευσή τους για τους περιορισμούς που αποφασίστηκαν σε ότι αφορά τη μουσική αλλά και την απαγόρευση κυκλοφορίας που θα υποχρεώσει τα καταστήματα να κλείνουν το αργότερο στις 22.45. Αίσθηση προκάλεσε η απόφαση που ανακοίνωσε ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας, νίκος χαρδαλιάς, να μην υπάρχει μουσική στα εστιατόρια και στα καφέ, που ανοίγουν την δευτέρα του πάσχα.

Νομικό τμήμα ΠΑΣΚΕΔΙ: Εσείς ρωτάτε - εμείς απαντάμε ...
Νομικό τμήμα ΠΑΣΚΕΔΙ: Εσείς ρωτάτε - εμείς απαντάμε ... from www.paskedi.gr
Οι χρήστες στα social δεν πίστευαν στα αυτιά τους όταν άκουσαν τον ν. Θα πηγαίνεις για καφέ ή φαγητό και θα είναι σαν να πηγαίνεις σε κηδεία#εστιαση_χωρις_μουσικη #χαρδαλιας #κυβερνηση_καρναβαλι — rapanasta (@rapanasta) april 28, 2021 #εστιαση — kikim_7 (@kikiriklou) april 28, 2021. Τι να πει ο kim μπροστά στον μητσοτάκη; Μου θέλετε και μουσική στην εστιαση, αντίχριστοι αληταμπουρεσ.#χαρδαλιας #εστιαση pic.twitter.com/n81llwnfu7 — ms (@ms666__) april 28, 2021 About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Δεν υπάρχει κανένας άλλος λόγος που απαγορεύεται η μουσική στην εστίαση. «ο καθένας θα αναλάβει την ευθύνη του»

Δεν έχει να κάνει με τον ήχο, έχει να κάνει με το ότι οδηγούμαστε να προσαρμόσουμε τη φωνή μας», είπε ο πρόεδρος του πανελλήνιου ιατρικού συλλόγου.

Ο πρόεδρος του πανελληνίου ιατρικού συλλόγου, αθανάσιος εξαδάκτυλος διευκρίνισε, γιατί εισηγηθήκαμε την απαγόρευση της μουσικής. Μου θέλετε και μουσική στην εστιαση, αντίχριστοι αληταμπουρεσ.#χαρδαλιας #εστιαση pic.twitter.com/n81llwnfu7 — ms (@ms666__) april 28, 2021 «η μουσική επιβάλλει μεγαλύτερη ένταση φωνής και προσπάθεια από τους ανθρώπους να πλησιάσουν πιο κοντά για να. Μου θέλετε και μουσική στην εστιαση, αντίχριστοι αληταμπουρεσ.#χαρδαλιας #εστιαση pic.twitter.com/n81llwnfu7 — ms (@ms666__) april 28, 2021 Συνεληφθη θαμωνασ με μικροποσοτητα μουσικησ #εστιαση_χωρις_μουσικη #εστιαση #χαρδαλιας — ms (@ms666__) april 28, 2021 προετοιμασία για έξοδο με τα νέα μέτρα. Μου θέλετε και μουσική στην εστιαση, αντίχριστοι αληταμπουρεσ.#χαρδαλιας #εστιαση pic.twitter.com/n81llwnfu7 — ms (@ms666__) april 28, 2021 Χωρίς μουσική ανοίγει η εστίαση λέει ο #. Αφου απαγορευεται η μουσικη στην #εστιαση τοτε απαγορευεται και η ψαλμωδια στις εκκλησιες. Θα πηγαίνεις για καφέ ή φαγητό και θα είναι σαν να πηγαίνεις σε κηδεία#εστιαση_χωρις_μουσικη #χαρδαλιας #κυβερνηση_καρναβαλι — rapanasta (@rapanasta) april 28, 2021 Εστιαση χωρισ μουσικη /πιο προσφατα. Ωστόσο, οι επαγγελματίες του χώρου της εστίασης δεν κρύβουν την απογοήτευσή τους για τους περιορισμούς που αποφασίστηκαν σε ότι αφορά τη μουσική αλλά και την απαγόρευση κυκλοφορίας που θα υποχρεώσει τα καταστήματα να κλείνουν το αργότερο στις 22.45. Χωρίς μουσική και μόνο σε υπαίθριους χώρους. Τα μέτρα για εστιατόρια και καφετέριες από 3 μαΐου.

Σοβαρευτείτε και πάρτε πίσω το sms για την εστίαση. Με τη μουσική κολλάει ή δεν κολλάει; Εκτος απτην μουσικη στην #εστιαση , απογορευονται κ τα κινητα που χτυπουν με ring tone!! Θα συνεχιστεί όλο τον μάιο η απαγόρευση της ζωντανής μουσικής στα καταστήματα εστίασης, όπως ανακοίνωσε ο ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, αρμόδιος για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου, άκης σκέρτσος. Την παρασκευή 28 και το σάββατο 29 μαίου 2021 τα μαγαζιά της εστίασης καλούνται να παίξουν μουσική από τις 21.00 και έως τις 23.45, παρά τη σχετική απαγόρευση, σε μία συμβολική κίνηση διαμαρτυρίας.

pleiades-group.gr | ΟΜΙΛΟΣ ΠΛΕΙΑΔΕΣ | οχημα «DJ- ΜΟΥΣΙΚΗ»
pleiades-group.gr | ΟΜΙΛΟΣ ΠΛΕΙΑΔΕΣ | οχημα «DJ- ΜΟΥΣΙΚΗ» from pleiades-group.gr
Δεν υπάρχει κανένας άλλος λόγος που απαγορεύεται η μουσική στην εστίαση. Σοβαρευτείτε και πάρτε πίσω το sms για την εστίαση. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Σύμφωνα με τον κύκλο επαγγελματιών εστίασης, στον οποίο ανήκει η παραπάνω. Εστιαση επικαιροτητα 04.05.2021 το επικό βίντεο της φίνος φιλμ για την εστίαση που άνοιξε ξανά Για τους λόγους που απαγορεύτηκε ημουσικήσε εστίασηκαι καφετέριες μίλησε στην ερτ, ο καθηγητής πνευμονολογίας, θόδωρος βασιλακόπουλος. #εστιαση — kikim_7 (@kikiriklou) april 28, 2021. Μου θέλετε και μουσική στην εστιαση, αντίχριστοι αληταμπουρεσ.#χαρδαλιας #εστιαση pic.twitter.com/n81llwnfu7 — ms (@ms666__) april 28, 2021

Θα πηγαίνεις για καφέ ή φαγητό και θα είναι σαν να πηγαίνεις σε κηδεία#εστιαση_χωρις_μουσικη #χαρδαλιας #κυβερνηση_καρναβαλι — rapanasta (@rapanasta) april 28, 2021

Σύμφωνα με τον κύκλο επαγγελματιών εστίασης, στον οποίο ανήκει η παραπάνω. Μου θέλετε και μουσική στην εστιαση, αντίχριστοι αληταμπουρεσ.#χαρδαλιας #εστιαση pic.twitter.com/n81llwnfu7 — ms (@ms666__) april 28, 2021 Τα μέτρα για εστιατόρια και καφετέριες από 3 μαΐου. Δεν υπάρχει κανένας άλλος λόγος που απαγορεύεται η μουσική στην εστίαση. Εστιαση επικαιροτητα 04.05.2021 το επικό βίντεο της φίνος φιλμ για την εστίαση που άνοιξε ξανά Ο κύκλος επαγγελματιών εστίασης διοργανώνει μια συμβολική διαμαρτυρία απέναντι στην παράλογη απαγόρευση της μουσικής και τον περιορισμό του ωραρίου. Εκτος απτην μουσικη στην #εστιαση , απογορευονται κ τα κινητα που χτυπουν με ring tone!! Μουσικη στην εστιαση /πιο προσφατα 28.5.2021 πολιτική χαρδαλιάς για «αντάρτικο» με μουσική στην εστίαση: Θα πηγαίνεις για καφέ ή φαγητό και θα είναι σαν να πηγαίνεις σε κηδεία#εστιαση_χωρις_μουσικη #χαρδαλιας #κυβερνηση_καρναβαλι — rapanasta (@rapanasta) april 28, 2021 Εστιαση χωρισ μουσικη /πιο προσφατα. Θα συνεχιστεί όλο τον μάιο η απαγόρευση της ζωντανής μουσικής στα καταστήματα εστίασης, όπως ανακοίνωσε ο ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, αρμόδιος για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου, άκης σκέρτσος. Μου θέλετε και μουσική στην εστιαση, αντίχριστοι αληταμπουρεσ.#χαρδαλιας #εστιαση pic.twitter.com/n81llwnfu7 — ms (@ms666__) april 28, 2021 Κλείσε ρε μαλακα τη μουσική….θα κολλήσουμε κανένα κορονοιο…#εστιαση — koulis sakos (@apanemos1) april 28, 2021 εκτακτο:

0 Response to "Μουσικη Εστιαση - Παράταση στο lockdown : Τι ανησυχεί τους ειδικούς και ... / Να μας εξηγησει ο τσιορδας γιατι το ενα και οχι το αλλο."

Post a Comment